Oberta la convocatòria d’Ajuts a la digitalització de pimes 2022 – Kit Digital

Des de d’aquest dilluns 11 de gener, les empreses tecnològiques i digitals ja es poden adherir com a Agents Digitals al nou Pla «Kit Digital- Acelera Pyme» promogut pel Ministeri d’Assumptes econòmics i transformació digital del Govern d’Espanya.

Finançat per la Unió europea a través dels fons Next Generation, el programa Kit digital- Acelera pyme, està dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros per  digitalitzar a un milió de pimes i autònoms entre el període 2021-2023

A data d’avui, més de 21.00 empreses ja han sol·licitat l’autodiagnosi inicial del seu Pla de Transformació Digital de diferents sectors econòmics (comerç, industria, serveis…)

La nova figura d'»Agent digitalizador»

Poden ser agents digitalitzadors totes les empreses que ofereixin solucions de transformació digital (desenvolupadors web, xarxes socials, creació de botigues online, ciberseguretat…) que comptin amb els requisits que marca el ministeri.

Els agents digitalitzadors formaran part del «catàleg de digitalitzadors» disponible a la web oficial www.acelerapyme.es i seran els únics habilitats per a subscriure “acords de prestació de solucions de digitalizació” amb les empreses beneficiaries dels ajuts i titulars dels «bonus digitals»

Igualment, per recolzar econòmicament als nous «agents digitalitzadors», s’ha obert una nova línia de finançament de fins els 100% amb l’Instituto de Crédito Oficial (ICO).

Si ets una empresa dels sector tecnològic / digital i estàs adherit al directori de professionals de Granollers, et recomanem que t’adhereixis com a «Agent digitalitzador»  el més aviat possible. Moltes oportunitats de col·laboració t’esperen!

requisits_agents_digitalitzadors

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Si vols més informació, pot esciure’m al correu nlloret@granollers.cat